Ofte stillede spørgsmål │Djarling Hair

Video-info om Djarling Hair Extensions:

1. FAQ
Hvad det kræver af dit hår at få lavet hair extensions – og lidt om DJARLING HAIR.

1. Djarling VIDEO info - Hvad det kræver af dit hår for at få lavet Djarling hairextension

2. PRISER
Forslag og betalingsmuligheder

2. Djarling VIDEO info

3. SYSTEMET
”Der var behov for at hæve hairextension op på et eksklusivt niveau, og gøre det tilgængeligt for så mange som muligt” – Jette Djarling
(Se også video i menuen : ’Historien’)

3. Djarling VIDEO info

4. KLIPNINGEN
Efter en Djarling Hairextension bliver håret tilpasset det naturlige hår, klipningen er en speciel frihåndsklipning som giver et perfekt samspil mellem det naturlige og det påsatte hår.

4. Djarling VIDEO info

5. Et besøg i en af salonerne
Følg en behandling hos Djarling, og oplev lidt af den hyggelige stemning

5. Djarling VIDEO info

6. Sanne Salomonsen fortæller om sit lækre hår
Sannes erfaringer med Djarling igennem mere end 15 år

6-Djarling-VIDEO-info

7. Rikke Gørranson inden hun går på skærmen
Hør hvad den smukke TV-værtinde oplever når hun får sit hår gjort klar til optagelserne.

7-Djarling-VIDEO-info


Spørgsmål der ofte bliver stillet:

SPØRGSMÅL: Laver I kun jeres eget Hair Extensions system?
Vi er ikke i tvivl når vi siger,  DJARLING HAIR EXTENSIONS er det bedste og mest naturlige system og vejen til et smukt hår og det vil vi selvfølgelig være specialister i og derfor laver vi ikke andre systemer. Hver stylist hos Djarling laver i gennemsnit 4 Hair Extensions kunder om dagen, så vi er i god træning. Djarlings Originale Hairextensions system opfylder også vores høje krav til kemikaliefri Hair Extensions.
SPØRGSMÅL: Får I selv produceret jeres hår og er det ægte hår?
 Ja, Djarling indkøber kun ægte hår der er sundt og stærkt og vi stiller store krav til at håret har den optimale næring tilbage, så det både er glansfuldt og blødt. Til indfarvning af håret benyttes der en mild frugtsyre i stedet for den traditionelle hårde kemiske proces som udtørrer den vigtige næring der naturligt er tilbage i håret – sådan bliver det til DJARLING HAIR. DJARLING HAIR forhandles i mange saloner i Europa og USA som deres eksklusive linje indenfor ægte hår.
SPØRGSMÅL: Hvordan bliver Djarling Hair Extensions sat på?
Der håndvæves mini tynde kanter langs hovedbunden, herpå syes banerne af vores eksklusive DJARLING HAIR ægte hår. Vi afslutter behandlingen ved at klippe det nye hår til, så det falder naturligt sammen med dit eget. Der benyttes ikke kemi hverken til påsætningen eller aftagningen af Djarling Hair Extensions. Det er 100% håndarbejde.
SPØRGSMÅL: Hvor langt skal mit eget hår være for at kunne få Djarling Hair Extensions?
Dit eget hår skal helst være skulderlangt, men hvis det er tyndt og har mange etager, kan du opnå et tilfredsstillende resultat hvis det kun er 15cm. langt målt fra hovedbunden og ud til spidsen. Vi inviterer dig til en gratis information
SPØRGSMÅL: Hvor langt hår kan jeg få med Djarling Hair Extensions?
Det afhænger af dit eget hår. Har du tyndt og halvlangt hår, kan det ofte blive så langt som du ønsker, hvorimod hvis du har kraftigt hår eller en skarp lige kant, er forlængelse betinget af at dine egne hårspidser kan tilklippes så de påsatte Hair Extensions blender sig naturligt sammen med din nuværende frisure. Vurderer vi at resultatet ikke vil blive optimalt vil vi afvise at udføre behandlingen indtil håret er bedre egnet til Hair Extensions.
SPØRGSMÅL: Skader Djarling Hair Extensions mit eget hår?
Da der ikke bruges kemi til påsætningen og aftagningen, men det er 100% håndarbejde, vil det ikke påvirke dit eget hår og hovedbunden. Vi har udviklet THE ORIGINAL DJARLING HAIR EXTENSION ud fra kravet om, at ens eget hår ikke må overbelastes, ved for stramme eller kraftige vævekanter. Vi har mange kunder der får offentligt tilskud til behandlingen da deres eget hår er særlig tyndt og derfor meget skrøbeligt og flere har benyttet Djarling Hair Extension i mere end 20 år uden at holde pause
SPØRGSMÅL: Gør det ondt at få påsat Djarling Hair Extensions?
Djarlings Originale Hairextensions er udviklet så det ikke strammer unødvendigt, men første gang kan det føles lidt stramt da hårsækkene ikke er vant til at blive trukket i og mange siger at det føles som om man har en hat på, men det forsvinder helt efter få dage, så tænker man ikke på at man har ekstra hår på. Mange synes endda at det er en behagelig og tryg fornemmelse når det er nylavet.
SPØRGSMÅL: Hvor tit skal jeg have lavet det om?
Vævekanterne skal genplaceres ca. hver 6. uge og vi anbefaler at udskifte håret ca. hver 6. måned da det er den maksimale holdbarhedsperiode for den næring der er i håret hvis det beskyttes med de anbefalede produkter, herefter vil håret miste sin glans og elasticitet. Mørkt hår har ofte en længere levetid end det lyse, som har været mere behandlet. Det gælder selvfølgelig også længden på håret, jo længere det er, jo ældre er det og det kan godt betale sig at få klippet lidt af spidserne af det påsatte hår ved hver opsætning, faktorer som gro tid for dit eget hår og korrekt pleje spiller selvfølgelig også ind.
SPØRGSMÅL: Bliver jeg afhængig af Djarling Hair Extensions?
En almindelig bemærkning i vores salon er ”Det føles så naturligt at man adopterer det!”. Især hvis du selv har et tyndt hår, der ikke kan blive langt eller som nemt bliver slidt, så bliver du højst sandsynligt afhængig af Djarling Hair Extensions, på den gode måde. Og det er heldigvis ikke mere kostbart at vedligeholde en Djarling Hair Extension der giver fylde i håret, end det er med et almindeligt frisørbudget hos en god frisør.
SPØRGSMÅL: Kan jeg betale over flere gange?
Ikke ved den første fulde ekstension-behandling, her tilbyder vi gratis flettekanter hvis du deler din første behandling hos os på dine sociale medier, men herefter kan du tilmelde dig vores Hair-Club hvor vi udregner en pris som er ens ved alle behandlingerne hvad enten du får nyt hår eller blot en genplacering af det samme hår. Yderligere om rabatter og fordele – Se PRISER
SPØRGSMÅL: Kan jeg få lavet hår til særlige lejligheder?
Ja vi laver mange brude, konfirmander og til særlige arrangementer som f.eks. til shows, film og tv Hvis håret skal sættes op til f.eks. et bryllup anbefaler vi at du får påsat håret 1-2 uger før, så det når at falde helt til og så er det nemmere for din personlige frisør at sætte det op, når dagen kommer.
SPØRGSMÅL: Kan jeg holde min hårfarve ved lige?
Ja det kan du! Vi farver mange af vores kunder blandt andet ved genplaceringen af nye vævekanter, og vi samarbejder gerne med andre frisører da vores kunder ofte har en fast frisør de ønsker at benytte.
SPØRGSMÅL: Ser Djarling Hair Extensions naturligt ud?
Mange af vores kunder – inkl. os selv – har ingen problemer med at ’snyde’ vores omgivelser. Hvis du skal sikre dig, at forandringen ikke er for iøjnefaldende, skal du selvfølgelig ikke have lavet et for stort hår med det samme, men langsomt få mere fylde og længde, så overgangen ikke bliver for markant.
SPØRGSMÅL: Er der lang ventetid?
Vi bestræber os for at holde ventetiden så kort som muligt. Beregn en ventetid på 1-3 uger. Ved højtider og ferier kan der selvfølgelig komme et ekstra pres som for en kort periode forlænger ventetiden lidt. Vores faste kunder sikrer sig ved at bestille en ny tid efter deres behandling, især hvis de ønsker en fast stylist
SPØRGSMÅL: Hvor længe varer behandlingen?
Beregn ca. 1 time pr. flettekant.
SPØRGSMÅL: Klipper I det sammen med mit eget hår?
Ja, vores stylister er specielt uddannede til at klippe i ekstension håret. Det skal frihåndsklippes og hver klipning er et lille kunstværk som skal tilpasses den eksisterende frisure.
SPØRGSMÅL: Er der mange der får lavet Hair Extensions?
Ja mange flere end man skulle tro har Hair Ekstensions i dag, det er næsten lige så almindeligt som at få farvet sit hår. Ingen kvinder vil acceptere at have et mangelfuldt hår hvis det er muligt at ændre på, men det skal fungere og se naturligt ud og man skal føle det som en naturlig del af sig selv.
SPØRGSMÅL: Kan jeg få lavet Djarling Hair Extenisons med krøller?
Det er ikke muligt at producere Djarling Hair med krøller, da krøllet hår har en større kemisk forarbejdning og holdbarheden er mere uforudsigelig, men vi indkøber hår med krøller og vi har også kunder der passer deres krøller godt, de er glade for det, så det er en mulighed.