Laver I kun jeres eget Hair Extensions system?

Vi er ikke i tvivl når vi siger, DJARLING Hair Extensions er de bedste hair extensions og det mest naturlige system til at få et smukt hår.

Det vil vi selvfølgelig være specialister i og derfor laver vi ikke andre systemer.

Hver stylist hos DJARLING laver i gennemsnit 4 Hair Extensions kunder om dagen, så vi er i god træning.

DJARLING Hair Extensions systemet opfylder også vores høje krav til kemikaliefri Hair Extensions.

Får I selv produceret jeres hår og er det ægte hår?

Ja, DJARLING indkøber kun ægte hår, der er sundt og stærkt og vi stiller store krav til at håret har den optimale næring tilbage, så det både er glansfuldt og blødt.

Til indfarvning af håret benyttes der en mild frugtsyre i stedet for den traditionelle hårde kemiske proces som udtørrer den vigtige næring der naturligt er tilbage i håret – sådan bliver det til DJARLING Hair Extensions.

DJARLING Hair Extensions forhandles i mange saloner i Europa og USA som deres eksklusive linje indenfor ægte hår extensions.

Læs mere om DJARLING håret 

Hvor langt skal mit eget hår være?

Man kunne også spørge “hvor kort hår kan man sætte extensions i? ” eller “hvor langt hår skal man have for at få extensions?”

Det vi kan sige hos DJARLING er følgende:

Dit eget hår skal helst være skulderlangt, men hvis det er tyndt og har mange etager, kan du opnå et tilfredsstillende resultat hvis det kun er 15cm langt.

15 cm er målt fra hovedbunden og ud til spidsen. Kom ind til DJARLING så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige løsning til netop dit hår.

Læs mere om påsætning af DJARLING hair extensions 

Kan jeg holde min hårfarve ved lige?

Ja det kan du! Vi farver mange af vores kunder blandt andet ved genplaceringen af nye vævekanter, og vi samarbejder gerne med andre frisører da vores kunder ofte har en fast frisør de ønsker at benytte.

Hvor tit skal jeg have lavet det om?

Vævekanterne skal genplaceres ca. hver 6. uge og vi anbefaler at udskifte håret ca. hver 6. måned da det er den maksimale holdbarhedsperiode for den næring der er i håret.

Hvis det beskyttes med de anbefalede produkter, herefter vil håret miste sin glans og elasticitet.

Mørkt hår har ofte en længere levetid end det lyse, som har været mere behandlet. Det gælder selvfølgelig også længden på håret, jo længere det er, jo ældre er det og det kan godt betale sig at få klippet lidt af spidserne af det påsatte hår ved hver opsætning.

Faktorer som gro tid for dit eget hår og korrekt pleje spiller selvfølgelig også ind.

Skader DJARLING Hair Extensions mit eget hår?

Da der ikke bruges kemi til påsætningen og aftagningen, men det er 100 % håndarbejde, vil det ikke påvirke dit eget hår og hovedbunden.

DJARLING flettemetoden mener vi er den mest skånsomme extensions metode du kan bruge med et tilfredsstillende resultat.

Vi har udviklet DJARLING Hair Extensions ud fra kravet om, at ens eget hår ikke må overbelastes, ved for stramme eller kraftige vævekanter.

Vi har mange kunder der får offentligt tilskud til behandlingen da deres eget hår er særlig tyndt og derfor meget skrøbeligt og flere har benyttet DJARLING Hair Extensions i mere end 20 år uden at holde pause

Læs mere om Påsætningen af Djarling Hair Extensions 

Hvordan bliver DJARLING Hair Extensions sat på?

Der håndvæves mini tynde kanter langs hovedbunden, herpå syes banerne af vores eksklusive DJARLING Hair Extensions.

Vi afslutter behandlingen ved at klippe det nye hår til, så det falder naturligt sammen med dit eget.

Der benyttes ikke kemi, hverken til påsætningen eller aftagningen af DJARLING Hair Extensions. Det er 100% håndarbejde.

Læs mere om påsætning af DJARLING Hair Extensions

Kan jeg få lavet hår til særlige lejligheder?

Ja vi laver mange brude, konfirmander og til særlige arrangementer som f.eks. til shows, film og tv Hvis håret skal sættes op til f.eks. et bryllup anbefaler vi at du får påsat håret 1-2 uger før, så det når at falde helt til og så er det nemmere for din personlige frisør at sætte det op, når dagen kommer.

Gør det ondt at få påsat DJARLING Hair Extensions?

DJARLING Hair Extensions er udviklet så det ikke strammer unødvendigt.

Første gang kan det føles lidt stramt da hårsækkene ikke er vant til at blive trukket i.

Mange siger at det føles som om man har en hat på, men det forsvinder helt efter få dage, så tænker man ikke på at man har ekstra hår på.

Mange synes endda at det er en behagelig og tryg fornemmelse når det er nylavet.

Læs mere om Påsætningen af DJARLING Hair Extensions

Bliver jeg afhængig af DJARLING Hair Extensions?

En almindelig bemærkning i vores salon er ”Det føles så naturligt at man adopterer det!”. Især hvis du selv har et tyndt hår, der ikke kan blive langt eller som nemt bliver slidt, så bliver du højst sandsynligt afhængig af DJARLING Hair Extensions, på den gode måde.

Og det er heldigvis ikke mere kostbart at vedligeholde DJARLING Hair Extensions der giver fylde i håret, end det er med et almindeligt frisørbudget hos en god frisør.

Læs mere om vores salon i København eller Århus