Flettemetoden │Djarling Hair Extensions

Historien om The Original Djarling Hairextension   – udviklet af Jette Djarling i 1988

Djarling flettemetoden & historien bag 

I dag er der mange danskere, der benytter sig af hår extensions, og det påsatte hår er blevet en helt naturlig del af rigtig mange menneskers hverdag og velbehag. Men sådan har det ikke altid været. I 1988 ændrede Jette Djarling standarderne for hår extensions i Danmark.

Hidtil havde hair extensions været udført herhjemme med forskellige svejse og lime teknikker eller ved hjælp af gamle afrikanske flettemetoder, der var både synlige og ikke særlig behagelige. Da ingen af disse flettemetoder var særlig velegnede til skrøbeligt skandinavisk hår, besluttede Jette Djarling sig for at udvikle et nyt hår extension system, der var meget naturligt, som ikke påførte kundens eget hår skade og som kunne benyttes permanent, hvis det var det, man ønskede.

Djarling flettemetoden

Løsningen blev et system, der i dag er kendt som ‘The Original Djarling Hair Extension’. Systemet består af et helt unikt vævesystem, som let skjules, og som ikke strammer i hovedbunden. Det udføres via 100% håndarbejde uden brug af kemikalier og er derfor meget velegnet til skandinavisk hår.