Hair Extensions, også kaldet hår extensions, påsættes i vores saloner i København og Århus, vi er klar til at give dig den bedste oplevelse og kvalitet med DJARLING.

I vores Hair extensions frisør saloner i København og Århus, vil du blive mødt af et smilende team af vore Hair Extensions frisører og hair stylister, der er klar til at modtage dig og forkæle alle dine sanser.

Hos DJARLING udføres påsætningen af extensions med DJARLING flettemetoden og med DJARLING Extensions, kan vi udføre et mindre kunststykke i dit hår.

Hair Extensions fra DJARLING

DJARLING Hair Extensions er udviklet af Jette Djarling i 1988 og er førende på markedet med høj kvalitet af både Hair Extension håret og påsætningen af dem. Djarling Hair Extensions består af 100% ægte hår af den fineste kvalitet og minder meget om det fine skandinaviske hår.

DJARLING Hair påsættes uden brug af lim og kemikalier – også ved aftagning. De påføres vha. den unikke DJARLING flettemetode hvor ægte Extensions sys på dit eget hår. Det er en meget populær Extension flettemetode, eftersom det er den mest skånsomme flettemetode til Hair Extensions på markedet, fordi den giver dit hår naturlig ro til at gro.

DJARLING uddanner selv sine hair stylister for at sikre høj kvalitet. DJARLING har saloner i København og Århus, og udfører kvalitets håndarbejde i salonerne, hvor flettekanterne skal være ganske tynde for at undgå, at dit hår lider overlast.

Særligt for nye hair extensions kunder

Til nye kunder har vi et velkomsttilbud, som betyder at håndarbejdet i forbindelse med påsætningen af Extensions første gang er uden beregning, hvis du deler din behandling på dine personlige medier (f.eks. Facebook og Instagram).

Klik på linket for at komme til vores side med priser

DJARLING vil løbende vejlede og rådgive dig i hvordan du passer og plejer dine extensions med de rigtige produkter, som både forlænger levetiden af dine hår extensions og giver dig tryghed i dagligdagen.

Mange kendte personer benytter allerede DJARLING Hair Extensions som f.eks. Sanne SalomonsenAura DioneJulie ZangenbergRikke GøranssonTina LundEmillie de Forest og mange mange flere.

VELKOMMEN til Djarlings univers af extensions, lad dig underholde, inspirere og undervise på vores hjemmeside og i vores saloner.