Hair Extensions med flettemetoden │DJARLING Hair Extensions

hair extensions

VÆVEKANTERNE Ved hårpåsætning med flettemetode håndvæves der minitynde fletninger langs hovedbunden i en U-form. Djarling hår extensions er udviklet, så hår og hovedbund ikke overbelastes – Djarling hår extensions er 100 % håndarbejde, uden brug af kemikalier, både ved hårpåsætning med flettemetode og aftagning.

Herpå syes fine hårbaner af den bedste hårkvalitet, der er på markedet. Det ægte hår er en blanding af indisk og europæisk hår, som giver både styrke og blødhed, og som matcher det skandinaviske hår på en naturlig og elegant måde.

System

KLIPNINGEN Efter hårpåsætning med flettemetode foretages en klipning. Klipningen af hår extensions er meget anderledes end almindeligt hår, da der er placeret mere hår på få steder, i stedet for jævnt over hele hovedbunden.

Et skandinavisk hår har typisk mange længder, da det nemmere knækker og spalter, hvorimod hår extensions har lige lange længder, derfor skal der klippes ind i håret, så extensions får samme struktur og bevægelse som kundens eget hår.

Klipningen er en speciel frihåndsklipning, som samspiller med kundens eget hår, så det endelige resultat er helt naturligt. Det er derfor ikke muligt at opnå et naturligt resultat med en traditionel teknikklip.